Vilkår for bruk av nettsiden

VÅR PERSONVERNERKLÆRING

Hos Søstra til Morten ser vi det som vårt oppdrag å gi deg en inspirerende salgsopplevelse helt fra det øyeblikket du begynner å kikke gjennom vårt sortiment, til det tidspunktet hvor du faktisk mottar bestillingen din. Som en del av din handelsopplevelse hos oss vil vi forsikre deg om at vi beskytter og respekterer personvernet ditt og håndterer alle dine personlige opplysninger med omhu.

Vi overholder følgende prinsipper ved behandling av dine personopplysninger.

1. Vi samler inn og lagrer opplysninger med følgende hovedformål:

a. Pakking og levering av bestillingen din

b. Kundeservice

c. Forbedring av din brukeropplevelse

d. Markedsføring

e. Lovmessige krav

2. Vi samler kun inn opplysninger vi trenger for de nevnte formålene

3. Vi sletter dine personlige opplysninger når vi ikke lenger trenger dem

4. Vi selger ikke opplysningene dine

5. Vi oppbevarer opplysningene dine trygt

Nedenfor kan du lese mer om hvordan og hvorfor vi samler og lagrer dine personlige data – og hva vi gjør med den.

Du kan også lese om hvordan du kan utøve dine rettigheter som datasubjekt hos oss, f.eks. be om tilgang til dine opplysninger. Sostratilmorten.no, Vikesågata 1, 4389 Vikeså, er dataansvarlig for personopplysningene som omfattes av denne personvernerklæringen.

 

INNSAMLING & BRUK AV DINE PERSONOPPLYSNINGER

FULLFØRING AV DIN BESTILLING

For å behandle din bestilling trenger vi noen viktige opplysninger fra deg. Når du bestiller noe fra oss, oppgir du navn, adresse, e-post, telefonnummer, betalingsdetaljer og selvfølgelig hvilke produkter du har bestilt.

Når du fullfører en bestilling, håndteres betalingen av våre betalingsløsningspartnere, og bestillingen din behandles på vårt lager. Når bestillingen din er pakket og klar for levering, deler vi ditt navn, adresse, e-post og telefon med våre transportpartnere for å fullføre leveransen.

Vår lagerpartner, betalingsløsningspartnere og transportpartnere er forpliktet til å oppbevare opplysningene dine trygt.

KUNDESERVICE

Hvis du kontakter vår kundeservice, registrerer vi personopplysningene du gir oss. Vår kundeservice har tilgang til all informasjon om bestillingen din, slik at vi kan hjelpe deg på best mulig måte. Vårt kundeserviceteam kan også se all tidligere korrespondanse med deg, da dette kan hjelpe oss å gi deg bedre service. Med unntak av telefonsamtaler, da vi ikke tar opp våre kunde-samtaler.

MARKEDSFØRING

Vi bruker to ulike plattformer ved markedsføring hvor vi henter ut informasjon fra deg. 1. Kundeklubb-kommunikasjon som du har registrert deg for og 2. sosiale medier som du selv velger å følge.

Du kan alltid motsette deg behandlingen av dine personopplysninger for direkte markedsføringsformål ved å ta direkte kontakt per epost post@sostratilmorten.no. Ved å melde av våre nyhetsmail kan dette gjøres i hver nyhets-mail som sendes ut fra oss på nederste link. Ved 1 enkelt taste-trykk er du meldt av.

KUNDEKLUBBEN

Søstra til Morten har en felles kunde-mail til alle våre kunder. Gjennom kundeklubben vil du motta nyhetsbrev med tilbud, kampanjer, salg og informasjon.

MIN KONTO

Hvis du velger å opprette en personlig kundekonto, må du gi oss navn og e-postadresse. Du kan også velge å gi oss telefonnummer og adresse.

I kontoen din kan du se din handlekurv og din bestillingshistorie. Denne informasjonen vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med eksterne registere.

LOVMESSIGE KRAV

I tillegg til ovennevnte behandling av dine personopplysninger, bruker og lagrer vi dine personlige data for å overholde regelverkskrav, f.eks. bokføringsregler.

RETTSLIG GRUNNLAG FOR INNSAMLING OG BRUK AV DINE PERSONOPPLYSNINGER

Vi samler inn og bruker dine personopplysninger på følgende juridiske grunnlag:

1. Utføring av en kontrakt

– Fullføring av din bestilling

2. Våre legitime interesse

– Kundeservice

3. Ditt samtykke

– Kundeklubben

– Min konto

4. Våre juridiske forpliktelser

– Lovmessige krav

SOSIALE MEDIER

Hvis du følger oss, for eksempel Instagram eller Facebook, vil informasjonen du oppgir ikke under noen omstendigheter deles eller bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller koblet til eksterne registere.

TIDSROM FOR LAGRING AV PERSONOPPLYSNINGER

Vi lagrer bare dine personopplysninger så lenge det er nødvendig, for å oppfylle formålet de ble samlet inn for.

Når dette ikke lenger er tilfelle, blir informasjonen automatisk slettet.

Når du er logget inn på din personlige kundekonto, kan du alltid redigere informasjonen din.

Du kan også sende inn en forespørsel der du ber oss om å slette spesifikk informasjon eller all personlig informasjon vi har om deg. Vi vil overholde forespørselen.

DINE RETTIGHETER

Som forbruker i EU er dine personopplysninger omfattet av EUs forordning for personvern (GDPR). Dette betyr at dine rettigheter som den registrerte er de samme i alle EU-land.

Hvis du ønsker å utøve noen av dine rettigheter, bes du sende inn en forespørsel pr epost til post@sostratilmorten.no.

Nedenfor kan du lese mer om de ulike rettighetene dine:

Retten til innsyn

En av de viktigste rettighetene du har, er retten til å be om tilgang til de opplysningene vi har registrert på deg. I dette tilfellet vil vi gi deg en kopi av dine personopplysninger.

Retten til å bli glemt

En annen viktig rettighet du har i relasjonen til oss er retten til å bli glemt, hvilket betyr at du kan sende en forespørsel og be om at vi sletter de opplysningene vi har registrert på deg. Vi sletter ikke nødvendigvis alle opplysningene ettersom vi er pålagt å fortsette å lagre visse data for å kunne overholde de juridiske kravene.

Retten til innsigelse

Du har rett til å motsette deg behandling av dine personopplysninger av enkelte årsaker. Du kan for eksempel motsette seg behandlingen av dine persondata for direkte markedsføring, inkludert profilering.

Retten til korrigering

Hvis du mener at opplysningene vi har registrert på deg er unøyaktige eller ufullstendige, så gi oss beskjed, og vi vil sørge for å oppdatere informasjonen din.

Retten til begrensning

I kombinasjon med noen av dine andre rettigheter kan du også be om at vi begrenser bruk av dine personopplysninger, f.eks. i stedet for full sletting eller under vår vurdering av dine innsigelser.

Klager

Hvis du ønsker å sende inn en klage for hvordan vi håndterer dine personopplysninger, kan du alltid kontakte kundeserviceteamet på post@sostratilmorten.no. Du kan også sende inn en klage til din lokale data tilsynsmyndighet.